onsdag 28 mars 2012

Välkomna allesammans till Kafé Schuckert!


Den här dagen har varit lite som att baka en tårta: tvära kast mellan hopp och förtvivlan. Sockerkakssmeten bådade gott, men under gräddningen sjönk allt ihop. Nu har vi skurit ett snitt ungefär i mitten, vräkt på fyllning och täckt allting i fluffig visp. Det ser inte så vackert ut, men det kan nog smaka gott och allt ska ändå blandas i magen.

Till saken: Vi sökte projektstöd från Leader och fick avslag i morse. Stämningen blev en aning låg, men årsmöte skulle naturligtvis ändå hållas och namnet var ju bestämt, så då kunde vi lika gärna avslöja det. Och vi hade redan bakat kaffebrödet så då kunde vi lika gärna fika.

Ett tjugotal nuvarande och blivande medlemmar infann sig tillsammans med nästan lika många sorters kakor. Vår oförtrutna ordförande förklarade läget och framhävde att det minsann fanns alternativ att arbeta vidare på och utkastade frågan om föreningens framtid.

En livlig diskussion följde och alla var nästan ohemult entusiastiska. Inget får igång Långedsborna som lite motstånd verkar det som. De flesta verkade ha ett gäng kaffekoppar och någon gammal frys som de kunde donera. Och har vi inte råd med målarfärg så kan vi klä in hela lokalen i textil.


Nu skrider vi till verket. Vi har inga pengar och önskelistan här bredvid kommer växa. Nästa möte är om en vecka: den 4/4. Kom och hjälp!

Fortsättning följer i detta gastkramande drama, men om ni inte hör något annat så är allt schuckert!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar