måndag 19 mars 2012

kokoskaka är granne med grahamskringla

Lystring! I morgon är sista dagen att göra sin röst hörd i namnfrågan. Förslag kan lämnas i ett mail, i kommentarsfältet på bloggen, på en lapp av valfri storlek som på något sätt finner sin väg till någon av styrelsemedlemmarna. Juryn är mutbar och välkomnar alla sorters vetelängder, småkakor och bakelser tillsammans med namnförslaget.Bullkommittén (a.k.a.köksgruppen) efterfrågar recept, och lämpligast vore om ni bakorakel där ute kommer på årsmötet och tar med era bästa recept (de som inte är hemliga vill säga). För bästa effekt bör receptet vara så att säga förverkligat så att omedelbar avsmakning och utvärdering kan göras.

Kaka kaka kaka kakakakakakakakakaa! 

5 kommentarer:

 1. Och ett förslag inkommet via sms är "konst-i-fiket"!

  SvaraRadera
 2. Ett förslag som råkade hamna i ett annat forum är "Kafé Kafka". Kaffe och kaka i ett liksom.

  SvaraRadera
 3. Här ännu en kommentar som kommit till vår kännedom:

  Konst-i-fiket är fyndigt men känns lite begränsande. Jag röstar på Kafé Kafka. Det antyder att man kan gå dit med sin ångest och få kaffe och kaka och dessutom träffa både likasinnade och helt främmande varelser. Det kan också inspirera till en mängd konstifika bakverk: förvandlingar, processer, Amerika... Närmaste granne är Slottet och på Stenebyskolan är "processen" ett centralt begrepp i utbildningarna. Och så låter det kosmopolitiskt, urbant, lite fräckt kulturellt så där så att vår besökare från storstadsdjungeln kan känna sig trygga i vår lilla uthuggning i skogen. Kafé Kafka!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också att Kafka är bra, men jag vill ändå slå ett slag för "Schuckerts Kafé", även det en aning litterärt.

  SvaraRadera