tisdag 26 augusti 2014

Rivstart med konst, politik och kryss

Sommarens sista dopp i kanalen är kanske gjort, men än återstår många många dopp i kaffet på Schuckert. Den här helgen bjuder på fler tillfällen och anledningar att ta en kaka till än vanligt.

Vi återupptar tillfälligt det efterlängtade gemensamma lösandet av melodikrysset på lördag. Infinn dig vid tio, och kom ihåg att sluta babbla när Anders Eldeman ställer frågorna. 
Sedan fortsätter lördagen med dubbla kaffeutskänkningsställen. Det är vernissage i konsthallen klockan 15.00 och vi serverar fika där. Men det går också bra att sitta på det ordinarie fiket och smälta sina intryck medan bakverken smälter i munnen. 

Söndag 31/8 klockan 16 blir det författarbesök och kulturpolitisk diskussion:
ABF och Socialdemokraterna i Bengtsfors bjuder på ett program med Bengt Berg, Heli Kittilä och Victor Estby "Vi äger orden" . Den som är sugen på att diskutera kommunal kulturpolitik är välkommen att stanna efter programmet och ta en fika till (om det finns något kvar). Vi (s) hoppas på många intressanta inlägg och uppslag inför valet!Och slutligen: för att fira att Stenebyskolan börjar myllra av arbete igen har vi specialöppet för nya elever på torsdag 28/8 klockan 18. Mer information får ni från skolan kära nyanlända disciplar.
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar