tisdag 8 april 2014

medlemsavgift och trivselinsatser

Det är så lätt att glömma, men också ack så lätt att dra sig till minnes: medlemsavgiften till Dals Långeds Kaféförening uppgår till endast 100 kronor och kan med fördel betalas nu om den icke redan erlagts för 2014. Kom in på fiket och pröjsa, eller sätt in pengar på bankgironummer 828-7914. Glöm inte skriva vem du är.

Utöver att betala medlemsavgift kan du göra en massa annat roligt i föreningen:

Vi har olika grupper för olika saker. Till exempel en odlingsgrupp som gärna tar emot fler medhjälpare. Du kan vara nybörjare eller expert, det spelar ingen roll. Kontaktperson är Janne Andreasson och om du vill komma på möte med den gruppen är det bara att höra av sig.

Städ-, tvätt- och underhållsgruppens arbete innebär både att ständigt hålla efter och göra punktinsatser. Det blir aldrig färdigt, men det blir fint. Har du känsla för lokalvård hör av dig till Gunnar Norström.

Öppethållargruppen gör sina insatser när fiket har öppet. Bakar, serverar, tar betalt och tjötar med gästerna. Nader håller i schemat och vill du prova på att bemanna fiket så sätter han upp dig på ett pass tillsammans med någon erfaren som lär dig allt hen kan.


Du som vill hitta på eller hjälpa till med extraordinära evenemang kan ansluta dig till aktivitetsgruppen där Ylva Persson är kontaktperson. En aktivitet som ligger i startgroparna är förra årets succé Gatans Galleri. Håll utkik efter mer information om det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar