torsdag 14 november 2013

Julkort och injera

Tack för en supermysig kväll med högläsning och levande musik och sång och ljus! Kura skymning i måndags alltså, arrangerat med den äran av Föreningen Norden och Steneby bibliotek tillsammans med Kafé Schuckert. Nu får vi längta ett helt år tills nästa gång, om vi inte tar tag i det och läser lite högt inimellan.

Om längtan skulle bli allt för svår finns det ett ymnighetshorn av aktiviteter att ta del av i vår lilla del av världen. Kolla in dalslanged.com och sammanställningen de gjort för allas vår bekvämlighet. Där finns också mycket annat att se och läsa.

Vad Kafé Schuckert anbelangar är det julkortsverkstad söndagen den 1 december kl 13-17. Material och handledning finns där så det enda du behöver ta med dig är kliande fingrar och en liten slant för det material du använder.

Om du är nyfiken på Etiopien och etiopisk mat bör du avboka alla möten på kvällen den 27 november. Då kommer Amanuel, som går Järn och Stål på Steneby, och lagar mat och berättar om sitt land. Språket den kvällen kommer vara engelska.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar