onsdag 4 september 2013

På de första löv som singlar sitter småkakor och det hörs ett evigt sörplande.

Än skiner solen, men snart kommer den knappt upp över horisonten innan den dyker ner igen. Då lyser istället flitens lampa på Kafé Schuckert och i resten av Dals Långed. Sommaren har varit extravagant och fylld av fina samtal på uteplatsen, kaffekoppsklirr och kakdopp, närodlade tomater och örter (utanför dörren), närodlade äpplen och vinbär (inomsocknes) och en aldrig sinande ström av kafégäster som förgyllt vår även i övrigt glänsande ort. Men nog är det ändå med en lättnadens suck vi tar oss an höstrutinerna.

Men, åh, det är så mycket att berätta! Hur ska vi hinna ta igen? Låt oss börja med det viktigaste: Öppettiderna är en aning förändrade. De som gäller syns här till höger.

Den närmaste framtiden blir en karneval av arrangemang och begivenheter:
- Bridgen börjar igen den 29 september.
- Nästa Byrålåda går av stapeln 1 oktober.
- Om det inte blir trumkväll 13 september så blir det en annan dag. Men boka det preliminärt kära vänner. Mer information kommer.

Lite längre fram blir det boksläpp med Peter Nilsson, föredrag med Kerstin Ljungqvist, konst för världens barn i samarbete med Galleri Olika, trädgårdsprojekt, filmvisning om tryck på ull i Indien, filmklubb för medlemmar, Kura Skymning och vanlig enkel gofika.

PS. Vill du svepas med i den virvelvind som är Dals Långeds Kaféförening? Nästa medlemsmöte sker inom en vecka. Kom och fika och finn din plats! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar