torsdag 26 april 2012

If the havreflarnen are united, they will never be divided.


Det är tydligt att Dals Långedsborna är angelägna om att få ett fik på orten. Nästan varje dag trillar det in saker som behövs i uppbyggandet av Kafé Schuckert: pinnstolar, assietter, kökshanddukar, bakformar, diskbänkar, bokhyllor, böcker, lampor och mycket mycket mer. Det är faktiskt helt fantastiskt. Och ändå är det fortfarande ett och annat vi behöver.

Nya medlemmar trillar också in. Både genom dörren och via postgiroinbetalning. Ännu äro vi icke tusenden, men om ni frågar mig är det bara en tidsfråga. När vi slår upp portarna på Valborg kommer Långed aldrig mer bli sig likt.

Men innan den bombastiska och omåttligt makalösa invigningen kan äga rum måste ett och annat göras. Häromdagen var rörmokaren på besök så nu kan vi diska, och nu när vi kan diska känns ingenting omöjligt.

Vill du hjälpa till med förberedelserna inför den stora starten? Baka kakor, sy förkläden, bära soffor, dela ut flygblad, fylla godisstrutar, värva medlemmar, putsa, feja och dona? Hela helgen kommer detta och mycket mer göras i och utanför Kafé Schuckert. Kom och var med! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar